Wat moet u aanleveren voor het drukwerk van boekje en inlaycard?
 
Het drukwerk van een CD/DVD bestaat uit een boekje (booklet) en een zogenaamde inlaycard (bottomcard). Om drukwerk te vervaardigen heeft de drukkerij van de CD-fabriek films van uw ontwerp nodig.

Wij kunnen deze films voor u vervaardigen. Met behulp van uw opmaak, ontwerp of model en het aangeleverde basismateriaal kunnen wij de complete lithografie en het zetwerk verzorgen.
Vanaf deze pagina kunt u templates dowloaden. Daarmee kunt meteen aan de slag.

Wat levert u aan als wij voor u de opmaak van boekje en inlaycard verzorgen?
De aan te leveren originelen kunnen het beste bestaan uit kleurenfotoís die wij direct kunnen inscannen. Diaís of negatieven zijn wel mogelijk, maar wij moeten er dan in sommige gevallen eerst een foto van laten maken. De teksten en informatie kunt u het beste op een PC met een DOS-tekstverwerkingsprogramma (b.v. Word) maken en vervolgens wegschrijven op diskette. Lever de diskette aan samen met een print, zodat wij weten wat er op de diskette staat.

Verder ontvangen wij uw modelontwerp graag schaal 1:1 vergezeld van de nodige uitleg, waarin u uw specifieke wensen kenbaar maakt.
Indien er onduidelijkheden of vragen zijn met betrekking tot uw ontwerp, nemen wij contact met u op om de zaken door te spreken. Daarom graag uw telefoonnummer vermelden waar wij u overdag en/of Ďs avonds kunnen bereiken.

Het is belangrijk dat de maten exact aangehouden worden, omdat het meeste drukwerk machinaal wordt verwerkt. Daarom verzorgen wij de lithofilms en het drukwerk graag voor u. Wilt u ze toch zelf aanleveren, houdt u zich dan aan onze drukwerk- en lithofilmspecificaties.

Het catalogusnummer dat bij het indienen van het Stemraformulier ingevuld moet worden, dient zowel op de CD zelf als op de zijkantjes van het CD doosje te staan. Let er op dat dit wel hetzelfde nummer is.

NB Wij raden u aan om het drukwerk door ons te laten verzorgen en het niet zelf aan te leveren!


 
© De DVD fabriek Nederland - Webdesign Digitaal Weert